Yozgat'lı Dernek Temsilcileri Kahvaltıda Buluştu.
04.03.2012 günü Yozgat Platformu tarafından İstanbul’daki Yozgat'lı Derneklerin katıldığı tanışma ve istişare toplantısı yapıldı. Toplantıya Yozgat il, ilçe ve köylerinden yaklaşık 40 derneğin temsilcileri katıldı.
HABERLER
Paylaş
13.03.2012 06:51
1.821 okunma
İlhan Öztürk

04.03.2012 günü Yozgat Platformu tarafından, İstanbul’daki Yozgat'lı derneklerin katıldığı tanışma ve istişare toplantısı yapıldı. Toplantıya Yozgat il, ilçe ve köy derneklerinden yaklaşık 40 temsilci katıldı.

Dernek temsilcileri, kahvaltı eşliğinde yapılan tanışmanın ardından Yozgat ve Yozgat'lılar için neler yapılabileceği hususunda fikir alışverişinde bulundu. Yozgat’ın ilçelerinde bulunan sıcak suyun değerlendirilmesi, tarım ve hayvancılığın modern usullerle yapılması ve bu alanda proje üretilmesi üzerinde duruldu.

Akbucak Köyü Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği'ni temsilen İlhan Öztürk de bu toplantıya iştirak etti. Toplantıda söz alan İlhan Öztürk, fikirlerin paylaştıkça zenginleşeceğini, eleştiri yapılırken dikkat edilmesi, kişilerin değil fikirlerin eleştirilmesi gerektiğini, birlik ve beraberlik içinde hareket edilmesi halinde bireysel olarak yapılamayacak olan projelerin hayata geçirilebileceğini, derneklerin de birbirlerinin gücünden yararlanarak sinerji oluşturması durumunda topluma yarar sağlayacak amaçların daha kolay bir şekilde gerçekleştirilebileceğini ifade etti.

Toplantıya katılan dernek temsilcileri, bu tür toplantılarla fikir alış verişinin devamlı hale gelmesini temenni ederek toplantıya son verdiler.

Yorum Ekle
Adınız :
Başlık :
Yorumunuz :

Dikkat! Suç teşkiledecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
AKBUCAK KÖYÜ
www.akbucak.com
SARIKAYA/YOZGAT
BAĞLANTILAR
KISAYOLLAR
Akbucak Köyü Muhtarlığı - Alper ÇAMLIDAĞ
Akbucak Köyü Facebook Grubu
Akbucak Köyümüz Facebook Grubu
 
Ana Sayfa
Yazarlarımız
İletişim
Akbucak Köyü - Harita
Web TV
Fotoğraf Galerisi
© 2005 - 2023    www.akbucak.com          Tasarım ve Programlama: Dr. Murat Kaya