Alt Yapı
Köyün içme suyu şebekesi var, ancak kanalizasyon şebekesi yok. Ayrıca köyün muhtelif yerlerinde köy çeşmesi bulunmaktadır. Köyde PTT şubesi bulunmuyor.
COĞRAFYA
Paylaş
07.12.2010 05:35
4.597 okunma
Dilek Karaca Işıksoy

Altyapı
Köyün içme suyu şebekesi var, ancak kanalizasyon şebekesi yok. Ayrıca köyün muhtelif yerlerinde köy çeşmesi bulunmaktadır. Köyde PTT şubesi bulunmuyor. PTT acentesi var ama faal değil. Aynı şekilde, Sağlık Ocağı da var, fakat faal değil. Köyün elektriği ve telefonu var. Bununla birlikte ADSL hizmeti bulunmuyor. Yolu asfalttır, ancak tadilata ihtiyacı var. Köyde iki camii vardır. Eski camii artık kullanılmamaktadır. 3 sınıftan oluşan 1 okulu bulunuyor.

 


Akbucak Köyü'ne girişte bulunan Köprü

Yorum Ekle
Adınız :
Başlık :
Yorumunuz :

Dikkat! Suç teşkiledecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
AKBUCAK KÖYÜ
www.akbucak.com
SARIKAYA/YOZGAT
BAĞLANTILAR
KISAYOLLAR
Akbucak Köyü Muhtarlığı - Alper ÇAMLIDAĞ
Akbucak Köyü Facebook Grubu
Akbucak Köyümüz Facebook Grubu
 
Ana Sayfa
Yazarlarımız
İletişim
Akbucak Köyü - Harita
Web TV
Fotoğraf Galerisi
© 2005 - 2023    www.akbucak.com          Tasarım ve Programlama: Dr. Murat Kaya